Er zijn cadeaubonnen te kopen van 15, 20 en 50 euro. Je vindt ze onder het kopje bovenin het menu  cadeaubonnen 

Goed om te weten

Iedere geprinte cadeaubon is voorzien van een unieke code. Deze code wordt slechts éénmaal verstrekt. Bewaar de cadeaubon met de code zorgvuldig!. In geval van diefstal (waaronder tevens begrepen het gebruik door onbevoegde derden van de code) of verlies vindter namelijk  geen vergoeding plaats. 

Om een cadeaubon te gebruiken voer je de code in bij het afrekenen. De waarde van de cadeaubon wordt dan in mindering gebracht op het totaalbedrag van de bestelling. Indien je een bestelling doet die goedkoper is dan de waarde van cadeaubon(nen) dan vervalt het resterende bedrag. De restwaarde is niet inwisselbaar voor geld.

De cadeaubon heeft een geldigheidsduur van één jaar na uitgifte. Na de vervaldatum kan de cadeaubon niet meer worden ingewisseld. Je vindt de vervaldatum op de achterzijde van de cadeaubon.

Cadeaubonnen uitgegeven door GooisFair zijn uitsluitend inwisselbaar voor artikelen die zijn aan te schaffen op www.gooisfair.nl en zijn niet voor geld inwisselbaar.

Mocht je bestelling hoger in waarde zijn dan de ingewisselde waarde van de cadeaubon(nen), dan dien je dit verschil te betalen. Zodra de betaling is ontvangen wordt jouw bestelling verwerkt.

 

Voorwaarden cadeaubonnen

De voorwaarden zijn te vinden onder het kopje  Algemene voorwaarden op de site van gooisfair.nl.

© 2017 - 2020 GooisFair | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel